Tuesday, 27 November 2012

The best momment with his family ♥

Selamat malam semua ! Eh silap *tgk jam pukul 12.30a.m* Selamat pagi awak awak yg cantik dan hensem :D

Pagi nie 28/11/2012 . Hurm tak lame lagi bulan November bakal meninggalkan ku dan Oktober bakal masuk . Sedih pulak :(  Awak awak tk perlu la tahu kenape ye Finas sedih . Heee 

Pagi2 cmnie mesti ade yg belum tidur right ? Mesti tgah berkarya or BW kan kan . I know that :P So sesapa yg belum tidur tuu rajin2 lah bace post Finas yg tak seberapa nie k . Hihi .

SELANGOR !

Mesti semua pelik kenape tetibe lak ade perkataan Selangor nie kan ? Okay, meh sini Finas story moryy sikit kenapa n ade ape dgn Selangor . Jeng jeng jeng Selangor tuu rumah BF Finas . Alhamdulillah, akhirnye Finas dapat jugak jejak kaki di rumahnye. :) Perasaan time tuu tk yah di tanye lah kan. Rase gembira takot semua ade . Yelah mane tak nye takot first time woo jumpa family dia . Mesti lah ade perasaan seram2 sejuk cikit . Hehe . 

Tapi alhamdulillah, sepanjang Finas duduk bersama keluarga dia.  Layanan mereka terhadap Finas baik sekali mereka terima Finas seadanya . I'm happy :DD 

Best aw duduk rumah dia . Even rumah kg tapi Finas suka sgt . The best part bila rumah dia dekat gila dgn sawah padi . Bayangkan lah betapa cantik nye pemandangan rumah dia . Dgn udara segar tak mcm bandar pg2 lag dah bau asap2 kereta motor bas lori dan sebagainya. 

Finas stay sana tak lame pun dlm 5 6 hari jek. Even sekejup Finas happy sgt stay sane terasa mcm tk nak balik JB pulak . Hehe

Mak si dia n Finas
                                                               
Bergambar sebelum Finas balik JB :(





Abh, si dia n Finas


My bucuk n me 





Finas harap sgt lepas nie dapat jumpa mereka lagi . Insya'allah. Sayang mereka sangat2 . 

No comments:

Post a Comment