Friday, 10 August 2012

SEGMEN : Follow @ Add

Hai tawan tawan yg tomey2 lagi cute nie ..

Bagi yg muslim , sekarang dah masuk 22 Ramadhan kan kan .. So , lagi bape hari jee kite nak tinggal kan bulan yg penuh mulia ni kan .. Hurm , terasa sobsob pulak bila Rmadhan bakal tinggal kan kite .. :(

Aku harap harini semua puasa yeah ! Bg perempuan excuse la kan .. hehe

Okay , lately nie aku dah jarang sangat on BLOG .. So, di sebabkan jarang laa aku tk byk sgt follower mcm uolls kan .. hehe .. Tapi tkpe , aku jarang on blog pun ade sebab aw bukan suke2 jee .. *sebabnya ade laa yee* :D

Sebelum  aku proceed new post , sesape yang belum bace  entry aku yg lepas sila laa terjah jab yeah .. 

Kali nie aku terase nak join SEGMEN laa ~ *tolong kawan* Segmen nie di anjurkan sendiri oleh kawan aku HUDA .. Dia mmg rajin laa buat segmen sane sini and aku pon mmg rajin laa nak join kan .. kih3x .. 

Sesape yang berminat sila lah clik je banner tu okay ! 
Jgn sombong2 aw , nie just tok meramaikan follower kite sambil tuh dapat kawan baru kan kan .. 
hihi  :DDD


Jum jum kite Follow and Add yeah ! yeapyyy ~ :)


13 comments:

  1. dari segmen sama, dah follow sini. sudikan diri follow saya balik ye :)
    http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  2. Salam,datang singgah dan follow dari segmen yang sama ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  3. salam, thanks tau join segmen aku tu. ^_^
    singgah sini juga http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/08/list-link-peserta-segmen-follow-add.html
    ^_^

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama and follow here..jemput singgah blog kite..salam ramadhan

    http://ainichedin.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  5. salam. dah follow awk.. follow kiter gak k

    http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  6. salam dri segmen yang same , done follow
    follow me back :

    http://ahmadsollehin.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  7. Wasalam .. hai hai semua .. Done follow you all .. Tengs sudi terjah blog ni okeng ! :D Btw , selamat berpuasa kt korg k .. ^_^

    ReplyDelete
  8. Salam, eizza dari segmen yang sama, done follow :)

    http://notawesomeblog.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  9. assaalam...ayu singgah dari segmen yg sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal;
    Dari segmen yang sama...datang blogwalking dan follo awak.
    http://yotokuu.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  11. salam comel :)

    dah follow sini tauu!

    :P

    ReplyDelete
  12. dari segmen ygs sama ^^
    salam kenal . .
    http://sukasukimystory.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  13. Haii ! dtg dari segmen yang same. Done follow n BW here. Btw, come visit my blog.

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete