Saturday, 11 August 2012

" Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya"

Assalamualaikum readers ..

 Macam mane p0se rini ?? Ade sape2 yang dah buka periuk tak ??  hihi .. Kalau boleh tuh jangan laa yee .. Tahan jee .. Lagi bape hari kite nak tinggal kan bulan yg penuh mulia nie kan kan .   So , sayang kalau ade yang buang pose tuh .. Tapi kalau ade yg terbuang tu ats sbb tertentu tkpe laa ok .. Di maafkan .. hehe .. 

Okay , harini aku nak join SEGMEN lagi .. Wah , isik join segmen jee aku ni .. Takpe la saje nak tolong kawan2 blogger .. Sambil tolong dapat kawan kawan baru kan .. hehehe ..

Lagi bape hari jek bulan Syawal bakal menjelma .. So, korang pun mesti nak ade kawan baru kan .. Ape kata korang join segmen ni gan aku sekali .. Tkde kena kan bayaran just letak jek banner nie kat korang nye blog .. Simple .. ^_^

Sape yang berminat jum jum click ini banner yeah ! hurry up .. :D


13 comments:

  1. Terima kasih sudi join 1st segmen saya ni. saya akan selalu singgah blog ni. btw senarai peserta dah di update..

    ReplyDelete
  2. Same2 di terima :) hope 1st segmen awk success okay ! :DDD

    ReplyDelete
  3. hye....slm perkenalan.done follow u here. hit me back k? ^^
    http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  4. Hai hai salam kenal .. time kaseh sbb follow .. yess , akn di follow balik dun worry be hepi :))

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. done follow u . Hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-hari-raya-by.html

    ReplyDelete
  7. SALAM..SALAM PERKENALAN, DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA.

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum.salam perkenalan dan salam Ramadhan..dtg dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  9. dr segmen sama.. hi ;) http://nurasyatalkandactmore.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal , tengs sudi terjah blog nie .. semua sudah di follow .. :)
    Gud luck ye you all ..

    ReplyDelete
  11. Sudah Check-In & Follow serta trimas
    http://earlcarl13.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  12. Salam alaik...Taqiee dtg terjah ats segmen yg sama..:) Jom Terjah kwn2 lain..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..
    Datang dari segmen yang sama.. ^_^. selamat menyambut bulan syawal

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete