Friday, 29 June 2012

"A GiveAway"

Selamat petang semua .. H0pe baik baik okeng ! :) 
First p0st tok this day , aku dapat invite dari rakan bloggerku iaitu cik Farah .. *done follow awak n tengs sbb sudi invite titew*  dia ade anjurkan 1 GA .. Macam menarik jek .. Lagi pun aku rase ni la GA paling simple sekali  *adiah pon menarik aw rugi tk join* hehe ..  So , aku pun cuba la nasib mane thu aku dapat luck kan kan .

Okay , tk nak cakap lebeh lebeh lagi , sesape yg nk join juz click jek banner tuh okay .. 
P/s : rugi kalau uolls tk join .. hehe ..  




6 comments:

  1. tq join GA farah. good luck and farah dah follow back :)

    ReplyDelete
  2. saya dari segmen GA akak Farah jugak ,, dtg sini singgah blog awak ,, kalo awak free ,, singgah la dan komen tau hehe ^_^ thanks
    http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/2012/07/giveaway.html

    #by the way ,, sy ucapkan gud luck ye kat awak ♥ ;]♥

    ReplyDelete
  3. Nice entry! :) Jemput join Giveaway Ramadhan Special dari Wanita2u.com. :D

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html#.UB5oYU7Rwit

    ReplyDelete