Wednesday, 20 June 2012

Late One Week !!!

Assalamualaikum uolls , mesti ade yg belum tido right ?? Maklum laa selalunye kite akn dapat idea time mcm nie laa kan kan ..  hehe ..  Sebab bile siang mcm payah sikit idea nk dtg betul tk?? , hihi ..

Sekarang jam mnunjukkan around 11.30pm .. Jari jari aku still lagi bole menaip even 1 arini aku penat jalan sane sini cari pasal .. hihihi .. *gurau jee* .. Bercakap soal "penat" .. "jalan sane sini" .. Okay rini aku gi lepak bandar gan BFF aku *azy , yana , myn , afiq n also BF diaorg* ..  Rase nye dah berminggu2 aku tk jmpe dowg , now baru nie la aku dapat luangkan mase same dowg .. hihi .. al-maklum laa bz jaga anak kat uma tu yg isik tkde mase jekk !! haha  .. *just joke* .. 

So , we all decide tok tgk movie yg bnyk kiteorg dah lepas kan .. *sedih betul* .. Haa nk thu tk kiteorg tgk movie apee ?? 
Jeng jenggg ...


Okay , kalau nk thu click laa button tuh . then kamu semua mesti thu m0vie ape kiteorg tgk okay ! hihi .. Even lmbt 1 week , kiteorg tk kesa okay !! asal kan dapat tgk .. Pedulikan jek la ape org lain nk ckp ketinggalan zaman ke ape ke kami tk kisah pun ..  hehe .. Btw , this moviee mmg best laa eventhough ending nye mcm ade terlajak ke longkang tp still the best .. haha .. p/s : sesape yg lom tgk silakan laa tgk yee !! hihi ..
After that , lepas tgk movie mesti lapar kan kan .. k0npem lapar tk pyh tipu ler ~ So kiteorg decide gi HARD ROCK .. makan melantak disana .. haha .. Yang the best part , kiteorg jumpa kwn kiteorg dari Sabah *Amani* also boyfiee dia .. Wah look so romantik okay , aku gan si dia pun tk macam tuh .. haha , *opss , accept seadanya* hihi .. Dah jumpe ape lagi lepak sesame laa , haa gegar Hard Rock dibuatnye dgn bunyi ketawe kiteorg .. haha .. *haa, mcm nie laa ketawenye* .. Memang best laa layan kepala kawan kawan aku nie .. 

Aku hepi gile lepak gan diaorg nie , at least terluang laa jugak mase aku dari dok tido makan tido makan jekk .. huhu ..

Okay sampai sini jek laa yee , tetibe mata rase ngtok pulok .. haha .. nite semuaa salam .. :)

3 comments:

  1. ok, best ke cerita tu? Wah, btw jeles kejab :P

    ReplyDelete
  2. haha , best laa .. ayat gempak gilee .. ;)

    ReplyDelete