Tuesday, 19 June 2012

" Segmen Amazing Blogging "


Assalamualaikum dan selamat petang uolss .. Hehe , petang petang cm ni kan best kalau kite j0in segmen blogger lain right ?? At least kite dapat tingkat kan follower kite .. And , dpt mengeratkan silaturahim sesama manusia kan .. Amin ~ 

Okay petang nie aku join 1 segmen yg di anjurkan oleh kawan aku sendiri iaitu HUDA .. Nie kali ke dua aku join segmen dia .. Hope kali ni dapat tingkat kan follower aku also dapat menarik blogger lain masuk dlm group "Amazing Blogging" hihi..

Sesape yg nak join this segmen .. Kamu semua bole la click di sini k --->

7 comments:

  1. Thanks join coz join this segmen ^_^

    ReplyDelete
  2. singgah sini.. dri segmen yang sama :D

    http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging-by-huda-aziera.html

    ReplyDelete
  3. thanks follow. dah follow balik :D

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg same..jom bW..
    done folo :)

    http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama :)

    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/109-segmen-amazing-blogging.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah sini..dtg dri segmen same:) ada masa jom singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html thanx(^_^)

    ReplyDelete